ju mund te shkruani ne kete teme per ndonje paqartesi apo pyetje qe keni rreth forumit
5 posters
pyetjet tuaj
REAL- Tifoz Nderi
- Numri i postimeve : 37
Registration date : 02/10/2007
- Post n°2
Re: pyetjet tuaj
UNE SKAM VEREJTJE VEC DU ME TE THAN JU LUMSHIN DURT
polskaALB- Admin
- Numri i postimeve : 578
Vendndodhja : Warsaw / Poland
Profesioni : Studenti
Skuadra juaj e Zemres : SHKUMBINI kush tjeter... :)
Registration date : 26/06/2007
- Post n°3
GOLDIAN shkruajti:UNE SKAM VEREJTJE VEC DU ME TE THAN JU LUMSHIN DURT
FLM Goldo
Maldonado- Numri i postimeve : 1
Registration date : 08/11/2007
- Post n°4
Shkumbini
Sa Fitore jashte fushe dhe ne cvend i ka marre Shkumbini kete sezon keto fitore?
laurent- Numri i postimeve : 7
Vendndodhja : tirane
Profesioni : futbollist
Skuadra juaj e Zemres : shkumbini ne kete bote dhe ate tjetren
Registration date : 06/04/2008
- Post n°5
grupi:LUANET BARDHEKALTER
PERSHENDETJE.Si cdo anetar ne kete forum edhe une jam tifoz i cmendur i ekipit tim te zemres SHKUMBINIT.une do tju sugjeroja dicka.perse nuk mblidhemi te gjithe tifozat e zjarrte te shkumbinit dhe te krijonim grupimin"LUANET BARDHEKALTER".ME KETE DO KUPTONIM TE GJITHE BASHKE TE NDJEKIM SHKUMBININ TONE KUDO QE LUAN,te kishim fanellat tona me stemen e luanit bardhekalter,te krijonim kenget tona per shkumbinin qe ta degjonte gjithe shqiperia se kush jemi ne.Me shpresen se me mirkuptoni ju pershendes te gjitheve.
polskaALB- Admin
- Numri i postimeve : 578
Vendndodhja : Warsaw / Poland
Profesioni : Studenti
Skuadra juaj e Zemres : SHKUMBINI kush tjeter... :)
Registration date : 26/06/2007
- Post n°6
laurent shkruajti:PERSHENDETJE.Si cdo anetar ne kete forum edhe une jam tifoz i cmendur i ekipit tim te zemres SHKUMBINIT.une do tju sugjeroja dicka.perse nuk mblidhemi te gjithe tifozat e zjarrte te shkumbinit dhe te krijonim grupimin"LUANET BARDHEKALTER".ME KETE DO KUPTONIM TE GJITHE BASHKE TE NDJEKIM SHKUMBININ TONE KUDO QE LUAN,te kishim fanellat tona me stemen e luanit bardhekalter,te krijonim kenget tona per shkumbinin qe ta degjonte gjithe shqiperia se kush jemi ne.Me shpresen se me mirkuptoni ju pershendes te gjitheve.
ti ke shume te drejte vlla...po duhet shuuuuume pune per tu organizuar ky grup....ky grup nuk duhet te jete vetem ne internet por edhe te mbeshtes skuadren neper stadiume....